Het framework waarop we bouwen

Een interface op maat van de gebruiker
Geen knop te veel
Data in de juiste vorm op het juiste moment


Overzichtelijk

Een lijst van wat u als operator te doen staat
gefilterde lijsten met enkel wat u wil zien

Overzicht van alle informatie die relevant zijn voor de gebruiker zodat hij in één oogopslag een duidelijk beeld heeft van wat moet worden uitgevoerd.

Overzichtelijk en toch met de nodige details. Welke orders, en welke kolommen ? Hij bepaald het zelf opdat hij de ideale werkomgeving kan beheren en kan gebruiken.

Interface op maat

De knoppen die u als gebruiker wil ?
We creëren ze voor u

Misschien is een task-board, een betere interface... wat ook voor de gebruiker de ideale werkomgeving en interface is... Samen met hen creëren we deze zodat ze perfect met de systemen binnen hun opdracht kunnen communiceren.

Demo vragen

Geen input te veel

Waarom gegevens ingeven als ze al ergens te vinden zijn
geen keyboard toets of muisklik te veel !

Dat input, Het moet correct en eenvoudig. Maar zeker niet opnieuw, opnieuw en opnieuw ! We zoeken waar data al aanwezig is en tonen ze ter controle. Maar geen invuldveld te veel en net die keuzes die nodig zijn. Overzichtelijk en klaar.

Productie gericht

Achterliggende processen
aansturen en beheren

Processen die moeten worden aangstuurd en waar ons framework de communicatie kan voorzien worden gekoppeld. Resultaten getoont en weer op maat de nodige interactie voorzien.

Demo vragen

Het Framework waarop we oplossingen bouwenMetaboard is het door Pragmeta uitgewerkte framework waarop we op maat van de gebruiker de interfaces kunnen ontwikkelen en zo de gebruiker terug centraal plaatsen.